Bedrijfsservice

Op het werk
FixFiets.nl onderhoudt de fietsen van uw medewerkers op locatie. Service en onderhoudsbeurten geeft de mobiele fietsenmaker bij u op het bedrijf, terwijl iedereen rustig door werkt. Zo gaat geen kostbare tijd verloren en bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers altijd mobiel zijn. FixFiets.nl is in bezit van VCA certificaat!

Horeca- en Recreatie
FixFiets.nl onderhoudt en/of levert de fietsen bij hotels, vakantieparken, fietsverhuurbedrijven en allerlei andere recreatiebedrijven. Stelt u fietsen beschikbaar aan uw klanten, dan wilt u dat toch doen met de zekerheid van een tevreden klant? De mobiele fietsenmaker van FixFiets.nl kan daarvoor zorgen. Service van FixFiets.nl houdt in: periodiek onderhoud bij u op het bedrijf en gegarandeerde hulp onderweg, als uw klant onverhoopt toch met pech komt te staan. Zo is de service van FixFiets.nl, uw service aan de klant.

Zorginstellingen
FixFiets.nl repareert en onderhoudt de rolstoelen en rollators bij ziekenhuizen, bejaardenhuizen en allerlei andere zorgcentra. Door de afhankelijkheid van patiƫnten, van deze hulmiddelen, moeten deze betrouwbaar zijn. De mobiele fietsenmaker van FixFiets.nl komt voor periodiek onderhoud naar u toe, maar natuurlijk ook op afroep als dringende reparatie nodig is. Zo houdt FixFiets.nl uw patiƫnten mobiel.

FietsKoeriers
Opzij, opzij, opzij......wij hebben ongelofelijke haast. Voor Fietskoeriers is tijd en mobiliteit van belang. Oponthoud onderweg kan en mag niet. De mobiele Fietsenmaker van FixFiets.nl kan dat voorkomen. Snel ter plaatse, vlotte reparatie, desnoods vervangend vervoer. BLIJVEN GAAN!.......Met FixFiets.nl.

Winterbeurt.

Volledige onderhoudsbeurt voor €79,-.

Fiets-Verzekering.

Uw fiets voordelig tegen diefstal en schade verzekeren?